Slotsvej 39, Gram

Restaurering

 I Tegnestuens bedre byggeskikshus fra 1934 har vi foretaget en total tagistandsættelse samt genskabt det gamle badeværelse med moderne og diskrete elementer.

Det gamle terrazzogulv lå nedenunder 70ernes vinylgulv. Ligeledes kom til syne hvor badekar, håndvask og træk/slip havde været i 1934. Terrazzogulvet var delvist brudt op, men ved hjælp af fagfolk har vi genskabt gulvet igen hvor det manglede. Vi har genbrugt faldet fra det gamle badekar til at skabe et brusehjørne og kun sat fliser op hvor det var nødvendigt. Vasken og toilettet har fået en smule mere plads imellem, men ellers placeret ved hjælp af de gamle spor. Lampen over spejlet er tidstypisk for 1930erne. Vægfarven som er delt op i to og er den originale som vi fandt indenunder. Opdelingen var typisk for tiden, man malede hvid foroven fordi det her ikke kunne blive beskidt. Området forneden har fået farve – i det her tilfælde grøn – da det kunne tåle skidt.

Det tidligere badeværelse fra 1970’erne var brunt med gummi på væggene, vinyl og dobbelthåndvask. Det hører måske til i et parcelhus fra den tid, men ikke blandt bedre byggeskik.